Hur går en badrumsrenovering till med vårt byggföretag Sollentuna?

Ett badrum behöver renoveras vart 25:e år, om inget inträffat innan dess. Många väljer också att renovera sina badrum för att de är slitna eller omoderna. När man renoverar badrum bör man anlita ett byggföretag i Sollentuna som har våtrumscertifierade hantverkare.

Oavsett om du ska genomföra en badrumsrenovering på grund av att badrummet är slitet, för att det krävs ett stambyte eller för att höja värdet på fastigheten bör du alltid anlita behöriga hantverkare. Att anlita ett professionellt byggföretag i Sollentuna då du ska utföra en köksrenovering eller badrumsrenovering borgar för att du får arbetet utfört korrekt och med ett perfekt resultat. Om du vill få hjälp med att genomföra en badrumsrenovering kan du kontakta oss på Bayron Group som har hantverkare som är certifierade för arbete i våtrum.

 

Anlita vårt byggföretag i Sollentuna för badrumsrenovering

Renovering av badrum och andra våtrumsutrymmen kräver stor noggrannhet. Om arbetet är felaktigt utfört eller fel material används ökar riskerna för att det kan inträffa en vattenskada i framtiden. Om arbetet inte är utfört av behöriga hantverkare och på ett fackmannamässigt sätt finns en stor risk för att försäkringsbolaget nekar eller sätter ned ersättningen. Det betyder att du själv får betala för en dyr renovering. När man utför arbeten i våtrum krävs det att man arbetar med godkänt material, använder tätskikt och att arbetet utförs fackmannamässigt enligt gällande branschregler.

 

Vårt byggföretag i Sollentunas arbetsprocess vid en badrumsrenovering

  • Till att börja med behöver all gammal inredning och vitvaror plockas ut. Därefter rivs kakel på väggarna och klinker på golvet. Väggar och golv öppnas så att gamla vattenledningar och avlopp kan tas bort. Slutligen transporteras allt byggavfall iväg till kommunens återvinningscentral.
  • Behöriga rörmokare installerar nya vattenledningar och avlopp. En behörig elektriker installerar sedan nya elkablar.
  • Efter att VVS och el är klart så återställs väggarna genom att man monterar våtrumsskivor. Golven flytspacklas så att de får en jämn yta med ett fall mot golvbrunnen.
  • Nu kommer plattsättare för att sätta upp det kakel och lägga det klinkers som du valt för badrummet. Samtidigt appliceras också godkänt tätskikt för golv, väggar, skarvar och alla rör-anslutningar.
  • Målarna tar vid och målar väggar, tak och eventuellt fönsterkarmar.
  • Därefter monteras alla nya vitvaror in och till sist kommer rörmokaren tillbaka för att ansluta vitvarorna till vatten och avlopp samtidigt som elektriker monterar ny armatur, strömbrytare och eluttag.
  • Slutligen utförs en grovstädning och därefter genomför vi en besiktning tillsammans med dig som beställare så att vi är säkra på att du är 100 % nöjd med vårt arbete.

 

Kontakta oss för din badrumsrenovering

Bayron Group är ett byggföretag i Sollentuna som under många år har utfört tjänster åt privatpersoner och företag i Sollentuna med omnejd. Våra snickare i Sollentuna har yrkesbevis och är certifierade för arbete i våtrum. Om du vill få professionell hjälp med din badrumsrenovering kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera ditt badrum, lyssna på dina önskemål och bidra med tips och råd kring din renovering, utan att du förbinder dig för något.