Våra tjänster

Är det dags att utföra en renovering i Sollentuna kan du vända dig till ett professionellt byggföretag som har erfarna och mycket kunniga snickare i Sollentuna som utför arbetet med ett förstklassigt resultat. Här kan du finna mer information om våra tjänster.

Behöver du renovera din bostad eller kanske du vill förnya ditt kök eller badrum då kan du vända dig till ett pålitligt byggföretag i Sollentuna som är specialister inom renoveringar. Våra yrkesutbildade och mycket skickliga hantverkare har en lång erfarenhet inom branschen och utför våra uppdrag med stor noggrannhet och enligt gällande branschregler. Detta har bidragit till att vi har fått mycket goda recensioner genom åren och många återkommande kunder. Om du vill få professionell hjälp av våra snickare i Sollentuna och även bli en av våra nöjda kunder är du välkommen att kontakta oss på Bayron Group för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

 

Våra snickare i Sollentuna åtar sig alla typer av byggtjänster

Bayron Group är ett byggföretag i Sollentuna som kan åta oss alla typer av byggprojekt som exempelvis ombyggnad, tillbyggnad och renoveringar i Sollentuna. Nedan kan du läsa mer om några av de tjänster som vi kan erbjuda dig.

 

Köksrenovering

Köket är oftast det rum som de flesta har överst på sin lista över renoveringsprojekt då det är en central plats i hemmet där familjen samlas för att umgås. När du ska utföra en köksrenovering är det en hel del saker som du behöver tänka på. Om du väljer att anlita oss för din köksrenovering kan vi åta oss totalentreprenaden för din renovering i Sollentuna. Det innebär att vi kan bistå dig med allt från planering, inköp av inredning till utförandet.

 

Badrumsrenovering

Att renovera ett badrum är ett omfattande projekt som kräver flera olika hantverkare som bland annat målare, elektriker, rörmokare, plattsättare och snickare i Sollentuna. När du anlitar oss för din badrumsrenovering så ansvarar vi för att samtliga arbeten utförs av behöriga hantverkare och enligt de branschregler som gäller för arbete i våtrumsutrymmen. Vi har en väl inarbetat arbetsprocess för badrumsrenoveringar vilket gör att vi kan erbjuda dig ett väl utfört arbete med lång livslängd och ett förstklassigt resultat. Självklart lämnar vi också garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även efter att vi är klara.

 

Totalrenovering

Har du köpt en äldre fastighet eller känns din bostad bara sliten och tråkig så kan du utföra en totalrenovering av din bostad. Det innebär att du får möjligheten att själv bestämma hur din drömbostad ska se ut vilket också kommer leda till en ökad trivsel hos de boende samtidigt som renoveringen bidrar till att öka värdet på din bostad. Vi har yrkesutbildade snickare i Sollentuna och samarbetar också med flera hantverksföretag vilket gör att vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering i Sollentuna. Genom våra noggranna kvalitetskontroller kan du vara trygg med att arbetet kommer att utföras korrekt och med ett hållbart resultat som kommer att överträffa alla dina förväntningar.

 

Anlita våra duktiga snickare i Sollentuna för ditt byggprojekt

Bayron Groups snickare i Sollentuna har yrkesbevis och de certifieringar som krävs för att utföra alla typer av arbeten i samband med en renovering i Sollentuna. Det innebär att du kan vara trygg med att vi utför våra arbeten med högsta kvalitet och utifrån gällande byggnormer. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan lyssna på dina önskemål, inspektera ditt projekt och bidra med rådgivning. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt byggprojekt.