Välkommen till oss på Bayron Group

Välkommen till oss på Bayron Group

Vi är ditt lokala byggföretag i Sollentuna som du kan anlita då du behöver professionell hjälp att utföra dina byggprojekt med kvalitet och ett perfekt resultat.

Bayron Group har under många år utfört tjänster som byggnationer och renovering i Sollentuna åt främst privatpersoner. Detta har med åren gett oss massor av goda omdömen som resulterat i att vi har många återkommande kunder. Våra snickare i Sollentuna har en bra kunddialog och en hög servicenivå vilket är en del i vår strävan att uppnå maximal kundnöjdhet. Du är välkommen att kontakta oss om även du vill få ett perfekt resultat och bli en av våra nöjda kunder.

 

Kompetenta snickare med yrkesbevis och certifieringar

Samtliga medarbetare innehar yrkesbevis och har en mängd olika certifieringar för våtrumsarbete samt nödvändiga behörigheter som företag:

Detta innebär att vi alltid utför våra uppdrag korrekt och säkert enligt gällande branschregler. Vi samarbetar också med behöriga elektriker och rörmokare så att vi kan åta oss totalentreprenaden för dina projekt.

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

När du behöver anlita professionella Snickare i Sollentuna för att genomföra en renovering i Sollentuna eller för andra byggprojekt kan du kontakta oss på Bayron Group för att boka ett hembesök.

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Boka hembesök